Com eliminar pintures i grafits de forma ràpida?

Cada vegada són més les façanes, parets, garatges, mobiliari urbà, naus industrials, Ajuntaments i particulars que apareixen d’un dia per l’altre amb pintades.

Amb TQ TOVALLETES antigrafits les pintades poden eliminar de forma ràpida i senzilla retornant l’element afectat a l’estat inicial: net de pintura.

TQ TOVALLETES antigrafits són unes tovalloletes impregnades amb èsters grassos que actuen com a decapant per pintures en superfícies no poroses. Aquestes tovalloletes eliminen de forma ràpida la pintura sense esbandir i sense danyar el suport. Es tracta d’un producte compatible amb metalls, fusta no porosa, plàstic, vidre, ceràmica i aglomerat.

 

Gama TQ DECAPANTES

Conoce nuestra Gama de TQ DECAPANTES para poder eliminar pinturas, grafitis y barnices de forma rápida y sencilla.

– TQ DECATEC PASTA  es un decapante de pinturas y barnices que actúa sobre cualquier superficie pintada como madera, metal, ladrillos, hormigón y piedra. Muy eficaz también en la limpieza de equipos industriales, maquinaria agrícola, de construcción, de obras públicas o pintura industrial y vehículos de transporte.  Posee un alto poder decapante que aumenta con la temperatura.

– TQ DECATEC SPRAY es un decapante super activo de acción rápida y fácil aplicación para la eliminación de toda clase de pintura: pintura acrílica, pintura sintética y pintura vinílicas.