TQ ADITIVE GASOLINE

Limpieza de motores de gasolina.

Com netejar l'interior del motor

Amb el pas del temps i dels quilòmetres, el nostre cotxe va generant residus generats per l'operació del motor. Aquests residus poden provocar a la llarga, problemes i avaries en el motor. És per això que t'oferim aquest producte, un additiu per a motors de gasolina. Aquest additiu és ideal per a la neteja dels motors de gasolina. Gràcies a aquest producte pots netejar tanta els motors de cotxe com altres tipus de motors de gasolina dels sediments, elements viscosos i reduir la carbonilla. Això permetrà evitar futurs problemes i millorarà el rendiment del motor.

Aplicacions del producte

• En motors amb carburador i injecció, amb o sense catalitzador. • Corregeix els problemes ocasionats per residus generats durant l'operació del motor. • Millora la combustió i redueix els fums produïts per una mala combustió. • Elimina sediments i elements molt viscosos a la bomba del carburant i vàlvules. • Redueix la carbonissa en injectors, cambres de combustió i circuit d'admissió.

Recomanacions de producte

Additius per a la neteja dels sistemes d'admissió de combustible. Redueixen la presència en el motor de residus tipus olefines, gomes, parafines i aigua. Impedeixen la formació de sediments a les zones amb poca turbulència. Augmenten la resposta del motor. Milloren la combustió. Disminueixen l'opacitat. Desplacen l'aigua present en combustible i dipòsit.

T'interessa el producte?


Tecnol